POZOR: Pro správný běh aplikace je vyžadováno povolení JavaScriptu ve Vašem prohlížeči
POZOR: Pro správný běh aplikace je vyžadováno povolení cookies ve Vašem prohlížeči
V sedmnáctém století řešili Francouzi palčivý problém, když jim víno druhotným kvašením kolikrát explodovalo v láhvi. To ještě netušili, jak moc se šumivé víno do několika let uchytí v nedaleké Anglii. Je to tradiční nápoj oslav a významných událostí. Sekty a šumivá vína podáváme o teplotě 4 – 6 °C a zásadně do vysokých sklenek typu flétna, které lépe udrží žádané bublinky.
Terra Vizina, Vino Spumante Cuvée Extra Dry
Základní italské šumivé víno s lehkým zbytkovým cukrem.
Terra Vizina, Vino Spumante Cuvée Extra Dry cork cap
Základní italské šumivé víno s lehkým zbytkovým cukrem.
Šlechtitelská stanice vinařská, Moravský Sekt Demi Sec Ch.C.André
Šumivé polosuché víno vyrobené metodou charmat.
Venanzio (Terre di San), Prosecco di Valdobbiadene Extra Dry DOCG, NV
Polosuché Prosecco s lehkou stopou zbytkového cukru.
Venanzio (Terre di San), Prosecco di Valdobbiadene Extra Dry DOCG Magnum, NV
Polosuché Prosecco s lehkou stopou zbytkového cukru v lahvi 1,5 litru.
Jdi na stranu číslo: